MIAMI BICI

PREMIERĂ MONDIALĂ

Primul joc inspirat dintr-un film românesc

Exclusiv la Superbet!

2.

3.

1.

FĂ-ȚI CONT

SUPERJOACĂ

Simplu și rapid

1200 Lei + 300 Rotiri Bonus

Unic în lume

Copyright Watch Me Productions All Rights Reserved

Hai să ne Superdistrăm împreună cu Miami Bici!

Cel mai de succes film românesc din acest mileniu e acum un joc exclusiv la Superbet! Dublaj, Jackpoturi instant (la fiecare oră, în fiecare zi și un Mega Jackpot), Plus SuperSimboluri plătitoare! Pe bogăție, pe site-ul Superbet.ro și direct din app jocuri!

Vezi spotul!

Descarcă Aplicațiile

Îți oferim cea mai tare experiență de pariere din România, oricând și oriunde ai fi! Statistici complexe, streaming live, notificări pentru meciurile pariate, posibilitatea de a da share biletelor tale și multe alte opțiuni!

Sport App

Games App

Hai și joacă Miami Bici Slotul în cel mai mare cazinou online din România!

L-ai văzut la cinema la Mall pe vremea când cinematografele erau deschise sau l-ai văzut pe Netflix și ai făcut din el cel mai de succes film românesc de box office din ultimii 25 de ani, Miami Bici te-a încântat și te-a făcut să razi cu poftă. 


Este povestea a doi români care pleacă în America să trăiască visul American dar și românesc, acela al îmbogățirii rapide. Bilă aka Matei Dima, aka Bro sau Bromania și Piciu’ aka Codin Maticiuc sunt eroii tăi preferați și îi reîntâlnesti în super slotul în premieră mondială Miami Bici la Superbet.

Pelicula regizată de Jesus del Cerro, în care mai joacă și Florin Piersic Junior aka Albanezu’, este acum un super joc de păcănele cu care te distrezi și câștigi exclusiv în aplicațiile Android și iOS și pe site-ul Superbet în secțiunea jocuri.


Ai tot ce îți poți dori de la un joc de cazinou în Miami Bici Slotul, personajele favorite din film, Ion, Ilie, Juanita și Natasha, muzica lui Killa Fonic, dublaj cu hamsterul Uzzi al lui Ilie, Speciala Bonus Orhidee, expresiile celebre, toate se combină pentru o experiență unică care să te 

facă să retraiești filmul și momentele lui cele mai tari. 


Nu lipsește nici funcția de Jackpot Instant, orar, zilnic sau Mega la care o singură rotire este suficientă ca tu să devii un pic mai bogat exact cum își doresc și eroii din Miami Bici.


Pentru distracție garantată cu Miami Bici îți dăm un bonus de bun venit pentru cazinou foarte generos, de 1200 de Lei la primele 3 depuneri plus 300 de rotiri gratuite la păcănele foarte populare: Shining Crown, Burning Hot și 20 SuperHot.

Superbet.ro este deținut și operat de Superbet Interactive (Romania) Limited, C.I.F.: 36446625, Număr de Înregistrare C75273; Level G, (Office 1/5597), Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’Xbiex XBX 1120, Malta. Drept de organizare în baza licenței L1160659W000328 cu valabilitate 01.09.2016-31.08.2026, obținută prin decizia 1362/29.07.2021.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.